KLUBBTURNERING DOBBEL

 

Klubbturnering dobbel 2022

 

En søndagsmorgen i sol og vind møtte 21 BFII-medlemmer på Tollbodplassen 31. juli. Dette var dagen for Klubbturnering dobbel, men grunnet ujevnt antall ble det også ett trippellag i hver runde. Spilleopplegget var basert på trekking av makker foran hver kamp, som var tidsbegrenset til 30 minutter pluss ett grisekast.

 

Etter grunnspillet som bestod av fem kamper, var det bare Inger Berit Kristiansen (Bitte) som hadde fem seiere, og det var seks spillere som hadde fire seiere. En av dem med fire seiere var Tania Porsmyr, en sterk prestasjon siden det er sjelden hun spiller petanque. Spillerne med fem og fire seiere og den beste med tre seiere ble trukket inn til fire semifinale-lag.

 

I semifinalene vant Bitte og Rolf Stordahl 13-7 over Steinar Friberg og Tania Porsmyr, Allan Makatowicz og Freddy Friberg vant 13-7 over Terje Hansen og Nina Augustin. Lagene som ble dannet til semifinalene ble beholdt videre til finalen. I finalen ledet Allan og Freddy hele 8-0, og vant til slutt 13-5 over Bitte og Rolf S.

 

Vinnerne, Allan og Freddy, fikk hvert sitt gavekort fra Biltema på kr. 300,-, tapende finalister fikk hvert sitt gavekort pålydende kr. 150,-.