KLUBBTURNERING DOBBEL

KLUBBTURNERING DOBBEL 2020

  

Nye navn på topp i Klubbturnering dobbel


På en litt kjøling søndagsmorgen møtte 19 BFII-medlemmer til dyst på Tollbodplassen søndag 6. september 2020. Dette var dagen for Klubbturnering dobbel, men grunnet ujevnt antall ble det også noen trippelkamper. Spilleopplegget var basert på trekking av makker foran hver kamp, som var tidsbegrenset til 30 minutter pluss ett grisekast. På grunn av korona-pandemien ble det ingen pølseservering denne gang, men kun kaffe og kake bakt av Ragnhild. Smittevernrådene ble innskjerpet, og det var god tilgang på håndsprit.
Etter grunnspillet som bestod av fem kamper, var det ingen som hadde fult hus med fem seiere. Ib Andersen "ledet" etter grunnspillet med fire seiere og 30 plusspoeng. Det var fire spillere som hadde fire seiere, og fire spillere med tre seiere. Det var disse åtte spillerne som skulle danne lag for semifinalene.
I semifinalene vant Zoran Puvatcha og Rolf Stordahl 9-2 over Ragnhild og Ib Andersen, Freddy Friberg og Eva Efterdal vant 13-0 over Ambjørn Efterdal og Rolf Hermansen. Lagene som ble dannet til semifinalene ble beholdt videre til finalen. Det ble en jevnspilt finale, og det endte med seier 13-9 til Zoran og Rolf S. over Freddy og Eva.
Vinnerne, Rolf Stordahl og Zoran Puvatcha fikk hvert sitt gavekort fra Clas Ohlson på kr. 300,-, tapende finalister fikk hvert sitt gavekort med pålydende kr. 150,-.