KLUBBTURNERING DOBBEL

KLUBBTURNERING DOBBEL 2019

 

Seier til Freddy og Ib

På en litt kjøling søndagsmorgen møtte 19 BFII-medlemmer il dyst på Tollbodplassen søndag 8. september 2019. Dette var dagen for Klubbturnering dobbel, men grunnet ujevnt antall ble det også noen trippelkamper. Spilleopplegget var basert på trekking av makker foran hver kamp, som var tidsbegrenset til 30 minutter pluss ett grisekast.

Vanen tro kom kaffetrakteren raskt i gang, og det ble kaker fra vår faste leverandør, Ragnhild, og Solveig var tilbake med sin berømte fyrstekake. Willy spanderte likørkonfekt. Etter hvert kom også pølsekokeren i gang.

Etter grunnspillet som bestod av fem kamper, hadde Alte Andersen og Steinar Friberg fult hus med fem seiere.  Siden vi skulle ha åtte spillere videre til semifinalene kom alle med fire og tre seiere også videre.

I semifinalene vant Atle Andersen og Steinar Friberg 11-7 over Rune Nilsen og Helen Knoff. Ib Andersen og Freddy Friberg vant 13- 2 over Willy Hansen og Nina Augustin. Lagene som ble dannet til semifinalene ble beholdt videre til finalen. I finalen kom Freddy og Ib best i gang og ledet både 5-2 og 9-8. Atle og Steinar kom sterkt tilbake og ledet 12-9 før et velplassert skudd fra Ib ga 5 poeng og seier 13-12.

Vinnerne, Ib og Freddy fikk hver sin scoreteller og to griser, tapende finalister fikk hver sin scoreteller. Tapende semifinalister måtte ta til takke med hver sin gris.

 

 

 

 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ragnhild og Odd klarte det igjen

Etter en ekstrem tørr og varm sommer, møtte vi opp på Tollbodplassen til en regntung søndag 9. september 2018. Dette var dagen for Klubbturnering dobbel, og grunnet været flyttet vi arrangementet til Johans Hall. Det møtte 18 medlemmer, derfor ble det trippel på alle tre banene i de fem kampene i grunnspillet. Spilleopplegget var basert på trekking av makker foran hver kamp som var tidsbegrenset til 30 minutter pluss ett grisekast.

Kaffetrakter og pølsekoker kom etter hvert i gang, og med fyrstekake fra Ragnhild og frukt fra Nina, ble det riktig så hyggelig. Etter grunnspillet hadde Steinar, Johan, Nawzad og Odd fire seiere.  Siden vi skulle ha åtte spillere videre til semifinalene kom de fire beste med tre seiere også videre.

I semifinalene vant Ragnhild/Odd over Helen/Viggo, og Bitte/Johan vant over Steinar/Nawzad. Lagene som ble dannet til semifinalene ble beholdt videre til finalen. I finalen ledet Bitte/Johan 7-0 før Ragnhild/Odd kom i gang. Det ble etter hvert en jevn og spennende kamp som Ragnhild/Odd vant 13-11. Gratulasjoner til seirende lag som gjentok bragden fra 2017 hvor de vant over Atle/Gunnar S. i finalen.

Vinnerne, Ragnhild og Odd fikk hvert sitt gavekort fra Clas Olsson. Tapende semifinalister måtte ta til takke med hver sin gris fra OBUT.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Klubbturnering dobbel 26. august 2017

I et fint sensommervær møtte 20 medlemmer opp til årets klubbturnering i dobbel. Tradisjonen tro rigget vi oss til med pølsekoker og kaffetraktere ute på Tollbodplassen, og Solveig og Ragnhild hadde bakt kaker. Pølsekokeren sviktet, men Atle reddet situasjonen med en kjele fra brannstasjonen.

Spilleopplegget var basert på trekking av makker. Grunnspillet bestod av fem kamper på tid (30 minutter), med ny trekning foran hver kamp. Etter grunnspillet var det bare Ragnhild som hadde fem seiere, Atle og Odd hadde fire, Gunnar, Bitte, Ellen, Viggo, Markus og Kai hadde tre seiere. Siden vi skulle ha åtte spillere videre til semifinalene ble Kai den eneste med tre seiere som ikke gikk videre. Hyggelig med hele tre damer i semifinalene.

Lagene som ble dannet til semifinalene ble beholdt videre til finale og bronsefinale. Spillet foregikk på merkede baner, og fra og med semifinaler ble det spilt til 13 poeng. Gunnar var ansvarlig for sekretariatet.

I semifinalene vant Ragnhild/Odd over Markus/Viggo, og Atle/Gunnar over Ellen/Bitte.

I finalen ble det seier til Ragnhild/Odd over Atle/Gunnar. I bronsefinalen vant Ellen/Bitte over Markus Viggo.

Vinnerne, Ragnhild og Odd fikk hver sin gavepakning med griser og kluter fra OBUT. Alle øvrige semifinalister fikk hver sin gris fra OBOT

 

 

 

Klubbturnering dobbel 4. september 2016

I et aldeles varmt og vakkert sensommervær møtte 20 medlemmer opp til det som tidligere het Klubbmesterskapet i dobbel. Tradisjonen tro rigget vi oss til med pølsekoker og kaffetraktere ute på Tollbodplassen. Solveig, Ragnhild og Arne hadde bakt hver sin kake, og fyrstekaka, sjokoladekaka og eplekaka smakte nydelig.

Spilleopplegget var basert på trekking av makker. Grunnspillet bestod av fem kamper på tid (30 minutter), med ny trekning foran hver kamp. Etter grunnspillet var det bare Rolf H som hadde fem seiere, Atle, Arne, Gunnar og Odd hadde fire, og Tormod, Hilde, Torunn og Kevin hadde tre seiere. Siden vi skulle ha åtte spillere videre til semifinalene ble Kevin den eneste med tre seiere som ikke gikk videre.

Lagene som ble dannet til semifinalene ble beholdt videre til finale og bronsefinale. Spillet forgikk på merkede baner, og fra og med semifinaler ble det spilt til 13 poeng. Gunnar var ansvarlig for sekretariatet.

I semifinalene vant Atle/Rolf H over Hilde/Torunn, og Arne/Gunnar over Odd/Tormod

I finalen ble det seier til Atle/Rolf H over Arne/Gunnar. I bronsefinalen vant Odd/Tormod over Hilde/Torunn.

Vinnerne, Atle og Rolf H, fikk hvert sitt gavekort på kr. 200.

 

Klubbmesterskap dobbel 21. september 2015

 

I et flott sensommervær møtte 17 medlemmer opp til det vi kan kalle "årets nest viktigste turnering", Klubbmesterskapet i dobbel. Singelmesterskapet ble avviklet i juli. Grunnet teltmøter på Tollbodplassen og et toalettanlegg som er under oppussing, ble arrangementet flyttet til Kirkeparken. I år ble det altså ingen pølseservering, men vi tar det igjen på Julespillet i Boula.

 

Spilleopplegget var basert på trekking av makker. Grunnspillet bestod av fem kamper på tid (30 minutter), med ny trekning foran hver kamp. De åtte beste etter grunnspillet gikk videre til semifinale. Lagene som ble dannet ved trekning til semifinalene ble beholdt videre til finalen. Spillet forgikk på merkede baner.

 

Etter grunnspillet var det bare Arne Lund som hadde fem seiere, Kai Andersen og Fred Martinsen hadde begge fire seiere, og Atle Andersen, Lise Østby, Solveig Olsen, Tormod Olsen og Steinar Friberg hadde tre seiere.

 

Ovennevnte åtte spillere ble trukket til semifinaler som også ble spilt på tid med 30 minutter, og gav følgende kampresultat:

 

Arne/Kai – Solveig/Steinar 9-5
Fred/Atle – Lise/Tormod 6-7
I finalen ble det seier 13-3 til Arne og Kai over Lise og Tormod

 

De to klubbmesterne, Arne Lund og Kai Andersen, fikk hver sin pokal til odel og eie.

 

 

 +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Klubbmesterskapet 20. september 2014

I et flott sensommervær møtte 17 medlemmer opp til "årets viktigste turnering", Klubbmesterskapet. Pølsekoker og kaffetrakter ble raskt startet opp, og med deilige kaker fra Solveig og Ragnhild var den gode rammen om mesterskapet sikret.

Spilleopplegget var basert på trekking av makker. Grunnspillet bestod av fem kamper på tid (30 minutter), med ny trekning foran hver kamp. De åtte beste etter grunnspillet gikk videre til semifinale. Lagene som ble dannet ved trekning til semifinalene ble beholdt videre til finalen. Spillet forgikk på merkede baner.

Etter grunnspillet var det bare Atle Andersen som hadde fem seiere, Turid Såheim, Kai Andersen, Kjell Erlandsen og Lasse Kristoffersen hadde alle fire seiere, og Mette B. Engebretsen, Tormod Olsen og Odd Porsmyr hadde tre seiere.

Ovennevnte åtte spillere ble trukket til semifinaler som også ble spilt på tid med 30 minutter, og gav følgende kampresultat:

Turid/Kjell – Atle/Tormod 10-11
Mette/Kai – Lasse/Odd 3-13
I finalen ble det seier 13-6 til Lasse og Odd over Atle og Tormod

Odd sikret seg dermed sitt tredje napp i vandrepokalen, og Lasse sitt første.

 

Klubbmesterskapet 21. september 2013

I solskinn og hyggelig høsttemperatur møtte 17 medlemmer opp til "årets viktigste turnering", Klubbmesterskapet. Torunn og Hilde kjørte raskt i gang pølsekoker og kaffetrakter, en flott start på dagen. Cateringjentene klarte å holde oss alle med mat og drikke gjennom hele turneringen, i tillegg til at de selvfølgelig også deltok i spillet. Fyrstekaken fra Solveig smakte som vanlig utmerket.

I år som i fjor valgte styret et spilleopplegg hvor hovedideen var å trekke makker. Grunnspillet bestod av fem kamper på tid (30 minutter), med ny trekning foran hver kamp. De åtte beste etter grunnspillet gikk videre til semifinale. Lagene som ble dannet ved trekningen til semifinalene ble beholdt videre til finale/bronsefinale. Spillet forgikk på merkede baner.

Etter grunnspillet var det bare Odd Porsmyr som hadde fem seiere, Rolf Såheim og Kai Andersen hadde begge fire seiere. De øvrige som gikk videre til semifinale alle tre seiere.

Resultatene fra grunnspillet ga følgende semifinaler:
- Odd Porsmyr/Kai Andersen mot Rolf Hermansen/Roar Håvig

- Rolf Såheim/Trond Rostad mot Gunnar Salthe/Johan Øren

Odd og Kai vant 13-8 og Rolf S. og Trond vant 13-9, og dermed var disse to lagene finaleklare.

I finalen ble det brakseier til Odd og Kai med hele 13-1. Odd sikret dermed sitt andre napp i den tre år gamle vandrepokalen, mens Kai fikk sitt første.

Det ble en jevn bronsefinale, men det var Rolf og Roar som til slutt sikret tredjeplassen med seier 13-11.

 

Takk for en fin petanque-dag. Styret hørte bare lovord om måten mesterskapet var blitt avviklet på.