JULEBORD

 

Julebord 2015

 

Fredag 13. november var vi samlet på FIF-Huset i Fredrikstad til BFII sitt julebord. BFII er alltid tidlig ute med julefesten sin, sikkert det første julebordet i Fredrikstad. I år var det 26 festkledde og blide personer som benket seg ved langbordet. Med god julemiddag (levert av Fredrikstad Handelsstand Selskapslokaler) og godt drikke ble det god stemning i lokalet. Her ble selvfølgelig våre egne JULE-KULE sanger, ført i pennen av Rolf Såheim, avsunget med forsanger fra Moss Damekor. For særlig gode prestasjoner i årets sesong ble det delt ut de ettertraktede marsipangrisene, hele 14 stk. i år. Rolf H. fortalte bl.a. om den synske Sivert Kalvodden, og Tormod refererte fra "brevet til mor". Det er alltid stor spenning rundt den tradisjonelle skrittkonkurransen, også i år var det tett kamp om å treffe 7-meteren. Det var et av våre nyeste medlemmer som ble årets skrittmester, nemlig Freddy Friberg. Vi hadde også en innendørs aktivitetsløype med ringspill, ballkast og bandy, og her gikk Fred av med seieren. Så var det kaffe med flotte hjembakte kaker fra Solveig og Ragnhild. Gevinstbordet til kveldens utlodning bestod bl.a. av hjemmelagde "læddar" (Torunn), vaffeljern og vin. En hyggelig kveld blant gode kulevenner.

 

 

 

JULEBORD 2013

Fredag 8. november var vi samlet på FIF-Huset i Fredrikstad til BFII sitt julebord. BFII er alltid tidlig ute med sin julefest, så snart marsipangrisene er på plass i butikken, så er vi klare for fest. I år var det 22 festkledde  og blide personer som benket seg ved langbordet. Med god julemat (levert av Fredrikstad Handelsstand Selskapslokaler) og godt drikke ble det god stemning i lokalet. Her ble selvfølgelig våre egne JULE-KULE sanger, ført i pennen av Rolf Såheim, avsunget med forsanger fra Moss Damekor. For særlig gode prestasjoner i årets sesong ble det delt ut de ettertraktede marsipangriser. Det er alltid stor spenning rundt den tradisjonelle skrittkonkurransen, eller som vi sier «den årlige justeringen av skrittet». Årets Skrittmester ble Rolf Såheim, som traff 8-meteren perfekt. Rolf bidro også som arrangør av en «Fredrikstaddialektkonkurranse».
Fint også å kunne møtes uten kuler.

  

  JULEBORD 2011

 

TAKKER DE SOM VAR PÅ JULEBORDET DET BLE EN FIN KVELD SELV OM JEG IKKE VANT NOEN KONKURRANSENE. VI SPISTE GOD MAT, SANG SANGER SOM ROLF SÅHEIM HAR LAGET. PRINS BERTIL HADDE TATT SEG EN TUR, TORMOD LESTE ET BREV SOM EN MOR FRA KRÅKERØY HADDE SKREVET TIL SIN SØNN. INNHOLDET I DET BREVET VAR VEL ET BEVIS PÅ HVORFOR DE SOM BOR PÅ KRÅKERØY ER BLITT PLASERT DER UTE. DET BLE DELT UT GRISER TIL ATLE, GUNNAR, TROND, ROLF H OG ODD FOR SEIERE I FORSKJELLIGE TURNERINGER I ÅR. GUNNAR BLE ÅRETS SKRITTMESTER OG SOLVEIG OG TORMOD VANT 5-KAMPEN EN NY TURNERING SOM VI HADDE I ÅR. TAKKER OGSÅ ALLE DE SOM HJALP TIL UNDER JULEBORDET.

LEDER ODD