JULESPILL/NYTTÅRSBOULE

HUSK JULESPILL FØRSTKOMMENDE LØRDAG. KL. 13.00

 

 

  Boule Frederik II inviterer til JULESPILL lørdag 15. desember 2018, kl. 13.00 i JOHANS HALL på Gressvik

Klubben spanderer varme pølser, kaffe og gløgg. Dersom noen har noen julekaker eller knask å avse så er det kjærkomment. Utlodning!

 

Og så blir det selvfølgelig spill med kuler, inkludert en julespillturnering med noen spesialøvelser.

 

Her er det bare å møte fram, vi har plass til alle.

 

 

 

Boule Frederik II ønsker velkommen til NYTTÅRSBOULE 1. januar 2019, KL.13.00 i
JOHANS HALL

 

 

 

Vi fortsetter tradisjonen med å møtes 1. januar med kuler, og gjerne kledd i pent antrekk for å markere inngangen til det nye året. Nytt av året er at det ikke blir i Kirkeparken, men i JOHANS HALL. Kaffe, kaker, m.m. hører også til.

 

Vennlig hilsen
Styret i Boule Frederik II

 

 

 

 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Flott NM-innsats av BFII-troppen
Årets norgesmesterskap gikk i år på Stord, og vår klubb deltok med kun tre spillere. Det var Lise Østby, Ragnhild Andersen og NM-debutanten Ib Andersen. De var bare tre, men klubben ble med disse representert i hele fem klasser. Og ikke nok med det, de gjorde alle en fantastisk fin innsats.
Det ble ny medalje til Lise, som kjent tok hun bronse i fjor sammen med Bitte. Denne gang ble det bronse i singel damer, en klasse med hele 35 deltakere. En meget sterk prestasjon. Her møtte for øvrig Lise og Ragnhild hverandre i grunnspillet, med seier 13-12 til Lise. Ragnhild fikk også en respektabel plassering med 9.-12. plass. I singel herrer kom debutanten Ib på en 49. plass i klassen med hele 91 deltakere.
I trippel gjorde også BFII-teamet seg bemerket med en 9.-16. plass i et felt på hele 51 lag. Kjempefint!
Ekteparet Ragnhild og Ib deltok i Dobbel V65, og plasserte seg på en hederlig 6. plass av de 14 lagene som deltok.
Lise og Ragnhild deltok i Damer dobbel, og havnet til slutt i siste kategori, 9.-15. plass.
Gratulerer med flott innsats, alle tre.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

 Invitasjon til vennskapsturnering i petanque Medlemmer av Petanque Club Hølen, Son Petanque Klubb og Boule Frederik II ønskes velkommen til turnering i Fredrikstad lørdag 4. august 2018. Dette er et arrangement etter samme mønster som turneringen i Son i fjor, en lisensfri og uhøytidelig turnering hvor vi trekker ny makker for hver runde. Inkludert i startkontingenten serveres det varme pølser, kaffe og mineralvann. STED: Tollbodplassen, Fredrikstad TID: Lørdag 4. august kl. 11.00 STARTKONTINGENT: Kr. 50,- som går til servering og premier Undertegnede ønsker tilbakemelding innen 1. august på ca. hvor mange som kommer fra hver klubb. Vennlig hilsen for Boule Frederik II Rolf Hermansen rgh@cowi.com 958 38 545