BOULE FREDERIK II

Klubbmesterskap singel 2021, debutant Vildar imponerte

Klubbmesterskapet i singel ble avviklet torsdag 13. mai (Kr. Himmelfartsdag) med 22 deltakere. Det var et varmt og fint vårvær og nesten vindstille..

Turneringen ble lagt opp med fem runder Monrad, maksimaltid 30 minutter og etterfølgende grisekast. Deretter semifinaler og finale. I år som i fjor var det pågående koronapandemi, og derfor ingen servering.

Etter de fem Monradrundene (grunnspillet), var det bare Vildar Gulliksen som hadde fem seiere. Vildar ble medlem i fjor høst og dette var hans første turnering, meget imponerende. De andre som kvalifiserte seg til semifinale var Atle, Ib og Rolf H. som alle hadde fire seiere.

I semifinalene vant Vildar 13-10 over Rolf H. og Atle vant 13-8 over Ib. Finalen mellom Vildar og Atle gikk fort, og seier 13-3 til Atle. Han ble dermed singel-mester for fjerde året på rad, og fikk et gavekort på kr. 400, Vildar fikk gavekort på kr. 200. De tapende semifinalister fikk hver sin pakke med griser og kluter fra Obut. Spillende sekretariat var Rolf H. med bistand fra Ragnhild. Neste år håper vi at koronaen er over, slik at vi igjen kan ha servering av pølser, kaffe og kaker.

RESULTATER

1

Atle Andersen

  2

Vildar Gulliksen

3

Rolf Hermansen

3

Ib Andersen

5

Inger Berit Kristiansen (Bitte)

6

Rolf Stordahl

7

Odd Porsmyr

8

Freddy Friberg

9

Steinar Friberg

10

Rune Nilsen

11

Stefan Løvaas

12

Nina Augustin

13

Zoran Puvatcha

14

Terje Hansen

15

Arne Lund

16

Gunnar Augustin

17

Goran Balic

18

Ragnhild Andersen

19

Johan Øren

20

Emilie Jentoft Nilsen

21

Viggo Høybjør

22

Kai Nilsen